Wonen in hartje Breda

Laat de herfst maar beginnen

Laat de herfst maar beginnen

In Post Breda ligt de stad aan je voeten en ben je slechts een paar stappen verwijderd van het bruisende stadsleven. En als het allemaal net even te veel is, vind je in de afgesloten binnentuin rust en privacy. Als je er altijd van gedroomd hebt om in het hart van het bourgondische Breda te wonen, dan is dit echt hét moment om in actie te komen. Dus aarzel niet langer en bel vandaag nog met ons makelaarsteam voor meer informatie.

Duurzaam wonen in POST Breda

Duurzaamheid is een belangrijke pijler binnen POST Breda. Dit zie je niet alleen terug in het toepassen van groen, maar ook in de toegepaste installaties en onderhoudsvriendelijke materialen. Alle appartementen, dus ook de appartementen in de bestaande bouw, zijn gasloos uitgevoerd, optimaal (na)geïsoleerd en daarmee klaar voor de toekomst!

ONTDEK GROEN WONEN

Van hotline naar hotspot

Waar KPN Telecom jaren lang op één van de mooiste plekken van Breda kantoor hield, is er plotseling ruimte om je hart – hartje centrum – te verliezen. De transformatie van werken naar wonen maakt het centrum van Breda compleet. Wonen op deze unieke plek, maakt van ieder mens, een gelukkig(er) mens.
POST Breda laat zich beschrijven als robuust, karaktervol, historisch, maar vooral – zeker als wij het pand onderhanden hebben genomen – charmant. Het gebouw dat in de jaren ’50 is gebouwd, is vanuit zijn oorspronkelijke architectuur iconisch te noemen. In onze plannen zullen dan ook de elementaire delen die dit gebouw en de historie daarvan kenmerken, behouden blijven.

BEKIJK HET PLAN

Alles wat je wil weten over POST Breda

Ontvang relevante wooninformatie, download documenten online en stel vragen. Ons woonprofessionals team helpt bij het kopen van een woning.

Brochure

"Alle ruimte om te wonen en te leven"

Contact

hypotheekshop.nl
T 076 514 106 2
van-loon.nl
T 076 514 106 2
rabobank.nl
T 088 722 660 0